להכנת כרובית אפשר להשתמש בכרובית טריה או בפרחי כרובית קפואה
השינוי יהיה רק בשלב הראשון:
אם זו כרובית קפואה, אני אפשיר אותה בקערת מים חמים ואסנן
אם זו כרובית טריה, אני ארתיח אותה בסיר עם כפית מלח, ומיד אסנן
לשלב הסינון כדאי לתת כמה שיותר זמן [אפילו שעה]
כשהכרובית חלוטה ומסוננת, אפרק אותה לפרחים, ואם היא כבר מפורקת, אחתוך לחצי במידה והפרחים גדולים מדי.
אניח בקערה, אוסיף שמן זית ותבלינים [מלח ופלפל שחור אם אוהבים]
כעת ניתן להכניס לתבנית על נייר אפיה ולאפות בחום של 200 מעלות טורבו
או ״לטגן״ באוויר חם בנינג׳ה
עד שהכרובית שחומה.
בעיני הכי טעים לאכול אותה אחרי שהיא מתקררת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה